8PCS Toggle Clamp 4001 Grele Instrument de Mână de Eliberare Rapidă de Metal care Deține Capacitatea de Blocare Tip 8PCS Toggle Clamp 4001 Grele Instrument de Mână de Eliberare Rapidă de Metal care Deține Capacitatea de Blocare Tip 8PCS Toggle Clamp 4001 Grele Instrument de Mână de Eliberare Rapidă de Metal care Deține Capacitatea de Blocare Tip 8PCS Toggle Clamp 4001 Grele Instrument de Mână de Eliberare Rapidă de Metal care Deține Capacitatea de Blocare Tip 8PCS Toggle Clamp 4001 Grele Instrument de Mână de Eliberare Rapidă de Metal care Deține Capacitatea de Blocare Tip 8PCS Toggle Clamp 4001 Grele Instrument de Mână de Eliberare Rapidă de Metal care Deține Capacitatea de Blocare Tip

8PCS Toggle Clamp 4001 Grele Instrument de Mână de Eliberare Rapidă de Metal care Deține Capacitatea de Blocare Tip

51.55lei
In stoc
c557

Etichete: toggle clamp, holding blocare, eliberare rapidă instrument, Ieftine toggle clamp, De înaltă Calitate, care deține zăvorul, China eliberare rapidă Furnizori de scule.

 • Material: Metal
  DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  Dimensiunea Pachetului: 20cm x 12cm x 10cm (7.87in x 4.72in x 3.94in)
  Tip De Unitate: bucata
  Greutate Pachet: 0.343kg (0.76lb.)

  mâner ușor, sigur și confortabil de funcționare,Ulei și rezistent la pete roșu de vinil mânere

  Partea de Montare hold-down toggle clamp, în formă de U de prindere bara

  Utilizate pe scară largă în fixe de prindere de prelucrare sau asamblare, depozitare flip catarama de blocare

  Perfect pentru rapid - țineți apăsat foaie de metal sau placa de circuit, pentru funcționarea mașinii, sudare, mucegai, echipamente electronice de asamblare, etc.

  Perfect pentru rapid holding tablă sau plăci de circuit.

  Timpul de prindere, maneta este controlat pentru a preveni efectul asupra funcției datorită presiunea laterală.

  în condiții de siguranță și operare confortabila; Ulei și rezistent la pete roșu de vinil se ocupe de

  Greutate: 320g

  Model: 4001

  culoare: argintiu&rosu

  material: metal

  dimensiune: 10.2x3.3x1.7cm

  Continut pachet: 8 * 4001switch folder

  Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

  Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  Livrare:

  Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

  Noi nu garantăm livrarea la timp cu privire la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

  Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

  Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

  Se întoarce:

  Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

  Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

  În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

  Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

  Garanție Și Întreținere:

  Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.

  Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

  Oferim, de asemenea, 12monthfree de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

  Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costsof părțile să fie înlocuit.

  Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

  De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

  Feedback-ul:

  Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

  Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

 • Recenzii (4)

  Scrie o recenzie

Produse similare