Jinke 1pair Șoc Frontal SEBS Dimensiunea-O Bara de Putere Perna Absorber Spring Buffer Pentru Toyota Rav4 Jinke 1pair Șoc Frontal SEBS Dimensiunea-O Bara de Putere Perna Absorber Spring Buffer Pentru Toyota Rav4 Jinke 1pair Șoc Frontal SEBS Dimensiunea-O Bara de Putere Perna Absorber Spring Buffer Pentru Toyota Rav4 Jinke 1pair Șoc Frontal SEBS Dimensiunea-O Bara de Putere Perna Absorber Spring Buffer Pentru Toyota Rav4 Jinke 1pair Șoc Frontal SEBS Dimensiunea-O Bara de Putere Perna Absorber Spring Buffer Pentru Toyota Rav4 Jinke 1pair Șoc Frontal SEBS Dimensiunea-O Bara de Putere Perna Absorber Spring Buffer Pentru Toyota Rav4

Jinke 1pair Șoc Frontal SEBS Dimensiunea-O Bara de Putere Perna Absorber Spring Buffer Pentru Toyota Rav4

161.16lei 153.10lei
In stoc
c579

Etichete: Tampon, tampon putere perna, tampon de primăvară, Ieftine tampon, De înaltă Calitate tampon putere perna, China tampon de primăvară Furnizori.

 • Lățime Produs: 15cm
  Schimb Numărul Parte: SEBS0001-1/2
  Numarul Parte: SEBS0001
  Toyota Model: RAV4
  Tip De Material: sebs
  Plasarea pe Vehicul: FATA
  Caracteristici Speciale: Protecție
  Țara/Regiunea de Fabricație: China
  Pentru Autovehicule Marca/Model: Toyota
  Element De Lungime: 25cm
  RAV4 An: 2012,2015,2014,2011,2013
  Înălțime Element: 10cm
  Articol Greutate: 1.5kg
  Greutate Pachet: 1.6kg (3.53lb.)
  Dimensiunea Pachetului: 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
  Tip De Unitate: Pereche

  De Brand Nou de Înaltă Calitate 1pair Șoc Frontal SEBS Dimensiunea-O Bara de Putere Perna Absorber Spring Buffer Pentru Toyota Rav4

  Dacă primăvara a fost slab(poartă puțin mai greu de corp este foarte scăzută),ele pot auxiliar de primăvară, relativ de a îmbunătăți corpul,pentru a îmbunătăți capacitatea portantă.

  Dacă de multe ori a alerga drum accidentat (turbulențe când instantanee de presiune tinde să facă sistemul de suspensie daune),ele pot spori efectul de amortizare, absorbția tranzitorie de presiune,protectie amortizoare și sistemul de suspensie.

  Dacă de multe ori care transportă grele(cu amortizor și sistemul de suspensie este mai ușor de imbatranire),prin absorbție de șoc, protecția amortizoarele si sistemul de suspensie, prelungi durata de viață a sistemului de amortizare.

  Dacă efectul de șoc (fără confort, va duce la oboseala de conducere, nici un haz),instalați cauciuc tampon Pentru a îmbunătăți efectul de amortizare, de a spori confortul de conducere, bucurați-vă de plăcerea de a conduce.

  Dacă doriți ca sistemul de suspensie pentru mai mult timp (înlocuiți agățat scump),de înaltă calitate din cauciuc tampon este de obicei disponibil în 3-5 ani,prelungit suspendarea de viata de 2-3 ani.

  Caietul de sarcini:

  * Tampon caietul de sarcini:Tip-O

  * Se aplică primăvara diametru:173mm

  * Se aplică Primăvara grosime:13mm

  * Diferența Între Primăvară:47mm

  * Tip De Material:Poliuretan

  * Culoare: Roșu

  * Greutate:1.1 kg

  Caracteristici:

  1. Folosind tampon principiu, amortizarea performanța s-a îmbunătățit în mod semnificativ, efectul de amortizare poate face la confortul la un alt nivel.

  2. Performanță stabilă Non-bumpy drum asfaltat printr-un viraj ascutit, îmbunătățit în mod semnificativ stabilitatea.

  3. Reduce zgomotul de Reținere în timpul trotuar inegale masini cu șoc pentru organism, reducând astfel vibrațiile zgomot de masini.

  4. Creșterea înălțime O creștere corespunzătoare în corp înălțime, bariere rutiere prin îmbunătățirea performanțelor vehiculului.

  5. Sistemul de suspensie Protectie amortizor suspensie sistem, prelungi durata de viață de automobile amortizor, amortizor de primăvară de etanșare pentru a preveni deteriorarea din cauza excesive intensitatea turbulenței provocate.

  6. Recuperare amortizare soluție eficientă la problema amortizor, arcuri, amortizoare de recuperare de performanță.

  7. Viață lungă de Garanție 5 ani

  Pachetul Include:

  2 BUC Fata Amortizor arc Bara de Putere Pernă Amortizoare

  Pls confirma compatibilitatea în primul rând, înainte de licitația de element,s-ar fi ceva diferit

  model de autovehicul în fiecare țară,sepecifications sunt în descrierile de mai sus.

  Sau dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare