De Vânzare la cald 2017 Salon Cupe Vacuum Corp Masaj de San Amplificator de Mașină cu Masaj Biberon Extindere Echipamente cu Reduceri De Vânzare la cald 2017 Salon Cupe Vacuum Corp Masaj de San Amplificator de Mașină cu Masaj Biberon Extindere Echipamente cu Reduceri De Vânzare la cald 2017 Salon Cupe Vacuum Corp Masaj de San Amplificator de Mașină cu Masaj Biberon Extindere Echipamente cu Reduceri De Vânzare la cald 2017 Salon Cupe Vacuum Corp Masaj de San Amplificator de Mașină cu Masaj Biberon Extindere Echipamente cu Reduceri De Vânzare la cald 2017 Salon Cupe Vacuum Corp Masaj de San Amplificator de Mașină cu Masaj Biberon Extindere Echipamente cu Reduceri De Vânzare la cald 2017 Salon Cupe Vacuum Corp Masaj de San Amplificator de Mașină cu Masaj Biberon Extindere Echipamente cu Reduceri

De Vânzare la cald 2017 Salon Cupe Vacuum Corp Masaj de San Amplificator de Mașină cu Masaj Biberon Extindere Echipamente cu Reduceri

1 970.72lei
In stoc
c74

Etichete: mașină, mașină de cupe, aparat vacuum, Mașină ieftină mașină, Mașină de înaltă Calitate, cupe, China masina de vid Furnizori.

 • Numărul De Model: Au-7002
  cuvântul cheie : Ridicare Sani Mașină
  Săpun Tip: Săpun Manual
  Garanție: 1 An Garanție cu durata de Viață de Întreținere
  MOQ: 1 buc
  Tip De Element: Săpun
  Cuvinte cheie: Vid Fundul Mașină De Ridicare
  Aspirator De Sticlă: 12 cupe
  cuvinte cheie: Marirea sanilor Masina cu Masaj
  Tip De Unitate: bucata
  Greutate Pachet: 10.5kg (23.15lb.)
  Dimensiunea Pachetului: 50cm x 48cm x 24cm (19.69in x 18.90in x 9.45in)

  De Vânzare la cald 2017 Salon Cupe Vacuum Corp Masaj de San Amplificator de Mașină cu Masaj Biberon Extindere Echipamente cu Reduceri

  Principiul De Lucru:

  Acest instrument este cea mai eficientă și directă sân instrument de construcție, care se dezvoltă sub baza principiul de fiziologie și fizică supt teorie. Și ușoară, dar concentrate efect ar putea exercita țesut muscular cea mai mare parte(pieptul se dezvoltă--lângă țesut neural--în cele din urmă ajunge la hipofiza) și stimulează hipofiza să elimine hormon, astfel, să-și exercite musculare țesutului elastic precum și fibre funcția, de asemenea, mărirea sânilor în mod natural și eficient. Se potriveste de Est feminin fiziologie și s-au dovedit de ani de clinice de confirmare pe care o face nici un rău pentru organismul uman, dar are efect de piept de frumusete.

  Funcția:

  Îngrijirea sânilor: piept de volum și de ridicare, corect mamelonul&piept, recupera elasticitatea de san.

  Îngrijire facială: Față subțierea, scoateți nasul pete,acnee,cerc ochi,ochi sac,urme de sânge, bărbie dublă și de ridicare canthus.

  Înapoi: presiune Negativă metabolismul, elimina rujeola, apăsați cavitate, toxina excreta, strângeți pielea, pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, limfa de eliminare a toxinelor

  Grăsimea de Îngrijire: Pierderea în greutate, slăbire, de strângere abdomenele, slăbire talie

  Aplicatie Principala:

  Principiul de micro energie electrică

  Când micro energie electrică trece prin corp, se poate forma un câmp magnetic. Când o undă electromagnetică trece prin sâni, se face un fel de furnicătură sentiment, că este, deoarece câmpul magnetic este dragare blocul parte în interiorul corpului, activa gena a glandelor mamare și să-l re-crească, obține printr-limfatic, a accelera circulatia limfei, în acest mod de a renașterii piept de grăsime și pentru a obține efectul de marire a sanilor.

  Principiul de ritm fizice aspirație

  1. Acesta are bionic tehnologie, duce de estrogen la sân și de a face piept să fie o acțiune țintă, în acest mod de a face piept de grăsime se acumulează și mări sânii.

  2. Circulația puternic poate da musculare un mic exercițiu, între timp stimula transpir de estrogen, în acest mod de a obține un naturale de îngrijire de san.

  3. Aspirație poate da exercitii pentru musculatura și de a îmbunătăți elasticitatea, astfel încât să ridicați piept și să-l ferm. Aspirație și mișcarea de eliberare poate da o stimulare pentru mușchi piept și glandele mamare, în cele din urmă a stimula cresterea sanilor.

  4. Funcția poate obține printr-limfatic, a accelera circulatia limfei, care se poate obține un efect bun pentru a elimina tumefierea, de a apăra boala de san, echilibru incretion.

  Principiul de vibrații

  Micro val de vibrații poate da o continuă activare la baza glandelor mamare, face sport de tufișuri de sân sau saggy sân și să-l re-crească.

  Efect

  Vibrații masaj: Accelera circulația sângelui și a limfei, dă-exercițiu pentru mușchi, relaxați-vă mușchii, ușor de cauciuc.

  Foton: Face pielea de licitație și netedă, de a promova esența de absorbit de catre organism

  Îngrijirea sânilor: Marire sanilor, lifting mamar, modifica biberon, modifica piept, recupera elasticitatea de san

  Îngrijirea feței: fata Subțire, suge coș, reduce dark eye-socket, elimina efectul de ochi husă, modifica barbia dubla, lift saggy canthus.

  Înapoi: Vid metabolismul, pielea-zero tratament, presopunctura, terapia, ganglionii de-toxina, frap pielii, consolidarea elasticitatea pielii

  Caietul de sarcini:

  dimensiuni externe

  50*32*26cm

  dimensiuni în ambalaj

  59*37*33cm

  greutate netă

  7 kg

  greutate brută

  8 kg

  tensiune

  100-240V

  putere

  120W

 • Recenzii (1)

  • Fxlyfly2001

   once satisfied. manual more various languages fabricated to become cotton.

  Scrie o recenzie

Produse similare