JY-15A Timp Timer de Control Bord de Alimentare pentru acceptoare de monede selector, pompa de apa, masina de spalat, scaun de masaj JY-15A Timp Timer de Control Bord de Alimentare pentru acceptoare de monede selector, pompa de apa, masina de spalat, scaun de masaj JY-15A Timp Timer de Control Bord de Alimentare pentru acceptoare de monede selector, pompa de apa, masina de spalat, scaun de masaj JY-15A Timp Timer de Control Bord de Alimentare pentru acceptoare de monede selector, pompa de apa, masina de spalat, scaun de masaj JY-15A Timp Timer de Control Bord de Alimentare pentru acceptoare de monede selector, pompa de apa, masina de spalat, scaun de masaj JY-15A Timp Timer de Control Bord de Alimentare pentru acceptoare de monede selector, pompa de apa, masina de spalat, scaun de masaj

JY-15A Timp Timer de Control Bord de Alimentare pentru acceptoare de monede selector, pompa de apa, masina de spalat, scaun de masaj

48.36lei
In stoc
c90

Etichete: aprovizionare bord, alimentare cu energie, De aprovizionare ieftine bord, De înaltă Calitate furnizează energie.

 • Compatibil: Consola De Joc
  Numărul De Model: JY-15A
  Compatibil Marca/Model: Nici unul
  Tensiune De Alimentare: 12v
  Nume De Brand: JY_JUYAO ELECTRONICE
  Dimensiunea Pachetului: 10cm x 9cm x 4cm (3.94in x 3.54in x 1.57in)
  Greutate Pachet: 0.2kg (0.44lb.)
  Tip De Unitate: bucata

  Dimensiune: 54.3 mm × 94.0 m Liber să înființeze timp, valoarea moment dat, timp de un sunet de avertizare, și modul de monede. AC 1250W DC 500 watt releu electric de capacitate. Controale de dispozitive electrice ( TV, scaun de Masaj..) de putere.

  Conexiune

  1: Afișare

  2:Ieșire-conectați-vă la dispozitiv

  3: AC jack-5.5 mm*2.1 mm

  4: GALBEN : DC12V, ALB : semnal de intrare, NEGRU : GND

  5: buton pentru modul de monede 01:02

  6: Pauză

  7-10: Butonul S2, S1, S3 și S4

  NOTĂ: vă Liber pentru a conecta DC12V să fie Nr. 3 sau Nr.4.

  Setarea

  DAT TIMP și VALOARE: Utilizatorul poate obține un plus de timp liber, atunci când valoarea ajunge la valoarea setată în timpul timpul de lucru.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Dacă funcția de TIMP DAT , nu este necesar, vă rugăm să săriți peste pasul 5-pasul 7 apăsați butonul S4. Vă rugăm să apăsați butonul "S4", și apoi vă rugăm să folosiți butonul "S1" și butonul "S2" pentru a seta VALOAREA vă Rugăm să apăsați butonul "S4", și apoi utilizați butonul "S1" și "S2" pentru a seta TIMPUL pentru PRIMELE 2 NUMĂRUL (00:-- vă Rugăm să apăsați butonul "S4", și apoi utilizați butonul "S1" și "S2" pentru a seta TIMPUL pentru ULTIMELE 2 NUMĂRUL (--:00, vă Rugăm să apăsați butonul "S4", și apoi utilizați butonul "S1" și "S2" pentru a seta VALOAREA DE TIMP DAT, vă Rugăm să apăsați butonul "S4". Utilizați butonul "S1" și "S2" pentru a configura DAT TIMP pentru PRIMELE 2 NUMĂRUL ( 00:-- vă Rugăm să apăsați butonul "S4". Utilizați butonul "S1" și "S2" pentru a configura MOMENT DAT pentru ULTIMELE 2 nr . (--:00, vă Rugăm să apăsați butonul "S4". Utilizați butonul "S1" și "S2" pentru a seta TIMPUL pentru un SUNET de AVERTIZARE

  Implicit este de 30 de secunde

  Modul De Setare

  1. Vă rugăm să țineți apăsat pe butonul "S1" și "S2" pentru a intra în MODUL de SETARE.

  2. Vă rugăm să folosiți butonul "S1" și butonul "S2" pentru a configura CODUL pentru PRIMUL MODUL.

  3. Vă rugăm să apăsați butonul "S4" după setarea.

  4. Vă rugăm să repetați pasul 2 și pasul 3 pentru setarea modul repaus.

  Cod Introducerea

  Modul De Operare

  01:01 : Timpul contează în jos fără a apăsa butonul

  01:02 : Timpul contează în jos apăsând butonul

  TIP DE DATĂ

  02:03 : MINUT: SECUNDĂ

  02:04 : ORĂ: MINUT

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  MODUL DE MEMORIE

  03:05 : Continua timp de numărare după putere pe și de pe

  03:06 : Reset timp și valoare, după putere pe și de pe

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  TIMP pentru a RESETA AUTOMAT

  04:?? : 1-30 minute sunt reglabile.

  Descriere : Timp și valoare va fi resetat automat dacă utilizatorul nu alege orice funcție, după

  utilizatorul introduce monede.

  DEFAULT

  Mod De Operare: 01:01 Data Tip: 02:03 Modul De Memorie: 03:06

  PROBA PENTRU CONEXIUNE

  ACHIZIȚIONAREA NOTE

  Garanție - acceptam retur in 7 zile de la cumpărătorul de a primi bunuri. Cumpărător să plătească pentru înainte și înapoi taxa de transport maritim, dacă nu este vânzătorului greșeală. În cazul puțin probabil în care elementul nu poate lucra bine, vânzător să plătească pentru înainte și înapoi taxa de transport maritim pentru unul nou sau să emită cumpărătorului de rambursare. - Pentru "orice tip de CUTIE", NU se accepta returul. În cazul puțin probabil că există o problemă, vânzătorul trimite piese de cumpărător pentru înlocuirea. - 1 an garantie. Transport POSTA - numărul de Urmărire este furnizat după trimiterea și disponibile pentru urmărirea 3 zile mai târziu.

  vă rugăm să ne informați dacă numărul de urmărire nu poate fi urmărită după 3 zile. - Site-ul de urmărire: - Pentru Statele Unite ale americii , vom trimite prin e-buzunar. Pentru RUSIA , vă rugăm să furnizați NUMELE COMPLET pentru a trimite. În Argentina , nu ne trimite bunuri. EXPRIMA - de Obicei, locale taxe vamale fiscale atunci când mărfurile ajung la obiceiurile locale. Vă rugăm să verificați dacă este bine înainte de a alege express. Fiecare țară are diferite RATA DE IMPOZITARE. Vă rugăm să verificați regula cu obiceiurile voastre. - În unele țări, ne trimite prin DHL, unele țări, ne trimite prin FEDEX. Dacă sunteți insistat să SPECIFICE în MOD EXPRES, vă rugăm să ne informați pe pagina de comanda. - În RUSIA, vom trimite doar prin DHL sau EMS, clientul trebuie să aibă capacitatea de a face clearance-ul. Alte informații - Vom declara o valoare scăzută pentru tine. Dacă ai nevoie de noi pentru a declara valoarea reală, vă rugăm să ne informați pe pagina de comanda. - Vă rugăm să rețineți clar speciație pe pagina de comanda pentru elemente, cum ar fi CULOAREA, DIMENSIUNEA, etc. sau poate fi ales prin random. - Dacă am nevoie de informații pentru a confirma cu tine, va vom trimite mesajul de pe pagina de comanda. Vă rugăm să acorde o atenție la ea înainte de a trimite bunurile. Feedback - ul- Am aprecia dacă ați lăsa feedback-ul după ce testa bunuri. - Vă rugăm să comunice cu vânzător atunci când aveți întrebări în loc de a lăsa feedback-ul direct sau de a deschide un litigiu. Noi vă va oferi sugestii în 24 de ore după ce trimite un mesaj la noi. - Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne anunțați. Ne va răspunde la tine în 24 de ore .

 • Recenzii (2)

  • Nicholasshulman

   fast

  • Matthewbyerley 23

   the seller is extremely honest, thank you

  Scrie o recenzie

Produse similare